Familieterapi – få et trygt forløb

Din familie kan være i en situation, hvor såvel børn som voksne mistrives. Det kan dreje sig om håndtering af børnene, opdragelse, gensidige problemstillinger mellem de voksne, eller en uoverskuelig hverdag med mange konflikter.

Familieterapi vil kunne hjælpe til gensidig forståelse af hinanden og problemstillingerne, og man vil komme til at se hinanden i et andet lys, hvilket kan skabe en bedre harmoni i familien og dermed en bedre hverdag for alle.

Jeg tager udgangspunkt i flere af de beskrevne metoder i forbindelse med familieterapi.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information

Referencer

Udtalelse fra en tidligere klient

Her går det fantastisk. Min mand og jeg er lykkeligere end nogensinde, vi blev boende i huset som vi er ved at bygge ud – vi skal nemlig være forældre til august.

I mit hoved står du som – hvis ikke redningsbåden – så i hvert fald redningskransen. Du var bare den helt rigtige for mig, på det helt rigtige tidspunkt. Din ”du er bare lidt trist – det skal vi nok få gjort godt igen” holdning var afgørende for mine senere valg og for min generelle holdning til psykologer.

En bekendt er netop flyttet fra mand, børn og hus efter en samtale med en psykolog, som afslørede at hun ”jo ikke var rigtig lykkelig”. Havde du behandlet mig sådan, tør jeg ikke tænke på, hvad der var sket.

Du skal have stor ros og anerkendelse for din tilgang til dit fag! Du møder folk i en svær situation, og dine råd bliver taget så nært, at forkerte (om end velmenende råd) ville være ødelæggende for en familie. Du er dygtig til at trække problemerne ned, hvor de hører til, gøre dem håndgribelige og håndterlige.

Min mand og jeg er blevet stor tilhænger af begrebet ”we never fell out of love at the same time” – det er nemlig dét der gør forskellen.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation