Individuel terapi i Kolding

Du kan stå i problemer, du ikke selv kan overskue, og du kan sidde i en fastlåst situation, hvor du har bruge for nye synsvinkler og nye veje for at komme videre.

Terapi kan flytte dig derhen, hvor livet bliver nemmere og mindre smertefuldt.

Jeg kan tilbyde dig individuel terapi, og qua mine metoder kan jeg hjælpe dig til at tage fat på dine problemstillinger, så du kan komme ud af den fastlåste situation.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Individuel terapi

Referencer

Udtalelse fra en tidligere klient

Efter et års samtaler med Pia har jeg det ikke bare bedre, end da jeg begyndte. Jeg er også af den overbevisning, at jeg får stor gavn af forløbet i resten af mit liv, såvel privat som arbejdsmæssigt.

Den største ændring for mig er nok, at hvor jeg før brugte megen energi på at irriteres over omstændigheder, jeg har ringe eller ingen indflydelse på, er jeg nu i stand til at neutralisere mange af livets røde stoplys, som jeg kalder dem. Samtidig har jeg erfaret, at jeg ganske vist ikke kan diktere, om fx en samtale, et møde eller en hel dag forløber godt, men jeg kan påvirke dem i en positiv retning. Mit mantra er, at jeg vil gøre mit til, at en given situation bliver en god oplevelse og/eller får et et godt forløb. En positiv tilgang kan for mig således gøre en stor forskel ift både proces og produkt.

Jeg blev henvist til Pia via mit firmas sundhedsforsikring, fordi jeg primært pga sygdom i nærmeste familie følte mig overbelastet. Hvis jeg ikke var kommet i behandling, havde jeg formentlig måttet sygemelde mig fra mit job som afdelingschef med ansvar for ti medarbejdere og en produktion, der er i gang alle årets dage.

Jeg har undgået sygedage, og jeg har haft en så god oplevelse, at jeg efter udløbet af sundhedsforsikringens behandlingsperiode har besluttet mig for at fortsætte med at komme til løbende serviceeftersyn hos Pia. Jeg kan varmt anbefale hende. Jeg sætter især pris på Pias nærvær, engagement og konstruktive tankegang.

Udtalelse fra en tidligere klient

Min overbevisning har altid været, at jeg absolut ikke har brug for at tale med en psykolog, de er mere ”fucked up” i hovederne end os andre.

Men i en alder af 39 og en følelsesmæssig turbulent fortid, måtte jeg for et halvt år siden, sande at jeg havde brug for mere end gode snakke med familie og venner, hvis jeg skulle beholde mit krævende arbejde og ikke miste mig selv i livet, og fortsat være der for mine børn.

Og som den jeg er, undersøgte jeg mulighederne grundigt, på de forskellige psykologers hjemmesider, og blev mere og mere bekymret for, jeg aldrig ville finde den rette professionelle hjælp, indtil Pias hjemmeside dukkede op, og da jeg læste den blev jeg helt varm indeni og tænkte, hvis jeg kan få sådan en ro, bare af at læse om hende, hvordan bliver det så ikke at tale med hende…….

Mit forløb hos Pia har været afsluttet i godt 4 måneder nu og jeg må sande at jeg tog grusomt fejl, jeg HAVDE brug for at snakke med en psykolog, og samtidig havde jeg fuldstændig ret da jeg sagde til mig selv, efter at have læst om Pia ” Jeg tror hun er noget helt specielt ”

Tusind tak Pia for dine fantastiske betragtninger omkring min person, min fortid, mit liv og ikke mindst hvordan jeg kommer videre i fremtiden.

De værktøjer du gav mig, bruger jeg stort set hver dag, tit dukker nogle af dine små sætninger op i baghovedet, og giver mig den indre ro som jeg fik når vi talte sammen.

Du hjalp mig ikke kun i den periode, hvor livet gjorde ondt og havde gjort alt for længe, men har virkelig også hjulpet mig til at komme videre i livet.

Mit liv er fantastisk nu, og jeg har aldrig haft det bedre, mine børn og jeg har altid haft et fantastisk forhold, men jeg kan mærke der er mere overskud til at være der for dem, ligesom der er væsentligt mere overskud til arbejde og hverdagen i det hele taget, jeg ville ønske for alle mennesker, de havde mulighed for at komme forbi dig, for du kan dit kram.

/Driftschef.

Udtalelse fra en tidligere klient

Pia forstod med det samme mit behov for en dygtig lytter, og stillede indimellem et hjælpende spørgsmål eller kom med en velplaceret coaching kommentar. Jeg var fyldt op med udfordringer fra arbejdsfronten, ægteskabet og økonomien. Jeg stod vel lige der tæt på en alvorlig nedsmeltning, dog stadig med fornemmelsen af at være i kontrol. Problemerne var bare blevet så store, at jeg ikke følte, jeg kunne åbne mig og tale med nogen om dem. De åbenlyse og logiske handlinger, (som f.eks. at holde op med at forsøge at arbejde mig ihjel), kunne jeg selv indse, men de deraf følgende følelser og de familiære knuder hjalp Pia mig med at løse på rekordtid. Pia har fokus på det positive og er løsningsorienteret. Jeg kan give Pia mine varmeste anbefalinger.

/Erhvervsleder

Udtalelse fra en tidligere klient

Når man i en længere periode har haft en bestemt følelse i kroppen, er det ofte svært at slippe af med den eller bearbejde den alene. Jeg kunne på pågældende tidspunkt ikke kende mig selv og følte, jeg var tom, værdiløs og helt forkert. Jeg startede derfor hos Pia, og troede jeg havde en forklaring på, hvordan og hvorfor mine følelser var, som de var – og at det var selvforskyldt! Jo længere ind i samtalerne, Pia og jeg kom, gik det langsomt op for mig, at dette ikke nødvendigvis var tilfældet. Vi har talt om stort og småt, og jeg følte mig tryg og tilpas med det samme. Det bedste råd jeg nogensinde har fået af nogen, var noget Pia sagde til mig en dag; alt kan siges, det handler bare om måden, det siges på. Dette råd har sat sig fast hos mig, og jeg har lært, at jeg IKKE er forkert og er lige så meget værd som andre ogkan/skal/må åbne munden og sige min mening. Det er okay at lave fejl, og jeg er blevet stolt af den person jeg er, for jeg har en enorm styrke og et godt hjerte. Jeg har lært at fralægge mig ansvar, som slet ikke er mit, men som jeg før bare har påtaget mig af dårlig samvittighed. Jeg har fået redskaber til meget svære situationer med min mor, som før har ført til ubehagelige oplevelser, men nu kan holdes på et rolig og fornuftigt plan.

Kort sagt: Pia har hjulpet mig til at give slip og givet mig nogle uundværlige redskaber, jeg kan bruge resten af mit liv. Der har været en suveræn balance af udfordring og støtte fra Pias side, og jeg vil uden et sekunds tvivl komme tilbage til hende, hvis behovet for en dygtig og professionel psykolog skulle opstå.

Udtalelse fra en tidligere klient

Jeg blev sygemeldt fra mit job pga stress og en depression. Vi har en sygeforsikring i mit firma, og jeg blev derfor henvist til en psykolog. Men det gik ikke særlig godt, hvorfor jeg skiftede til en anden efter 3 behandlinger.

Det var mit held, at en anden blev Pia Woidemann. Første behandling varede 2 timer, og disse 2 timer gav mig et helt nyt syn på min verden. Pia forstod virkelig at spørge ind til de ting, der var medvirkende til min depression – aldrig før har jeg oplevet saa stor en forandring. Jeg gik derfra som et helt nyt menneske, og jeg følte mig helt høj. Pludselig kunne jeg se en mening med livet – jeg kunne nyde solskinnet, nyde fuglenes sang og nyde min dejlige kone, datter og barnebarn.

Jeg havde helt glemt, at man kunne have det, som jeg nu havde.

Pia er en helt speciel person: Utrolig forstående og lyttende og kommer med knivskarpe konklusioner, der alle holder vand.

Jeg har anbefalet Pia til alle jeg kender og er utrolig glad for at jeg blev henvist til hende.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation