Krisehjælp – stor erfaring

Jeg har flere års erfaring som krisepsykolog i Kolding Kommune for SOS International og Dansk Krisekorps. Derudover er jeg netværkspsykolog hos Prescriba og PsyCare. Det er vigtigt med hurtig hjælp ved akut krise.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Referencer

Udtalelse fra en tidligere klient

Jeg kom ud for en episode på min arbejdsplads, der gjorde, at jeg havde brug for hjælp fra en psykolog. Jeg havde heldigvis en leder og kolleger, der sørgede for, at jeg fik den hjælp. Pia har haft meget stor betydning for mig. Hun lyttede, gav råd, fik mig til at reflektere, skubbede mig blidt videre, havde tid, viste omsorg og indlevelsesevne.

Jeg kan kun varmt anbefale Pia – . Hun hjalp mig, og jeg er dybt taknemmelig.

Udtalelse fra en tidligere klient

Jeg har oplevet, at Pia altid har haft tid til mig, uanset tid og sted. Det har gjort, at jeg helt automatisk har følt mig, taget godt i mod og velkommen. Jeg har haft/ har en helt særlig tillid til Pia. Hun har set det, jeg havde brug for at tale om, græde over, være vred over, skælde ud over, grine af og glæde mig over.

Både professionelt og personligt, har jeg lært en hel masse om mig selv, jeg ikke før kunne se eller var klar over. Pia har hjulpet mig, til at finde de redskaber der skulle til,  for at jeg  bedre kunne og kan, gribe og mestre hverdage. Både i den givne situation og efterfølgende. Det har gjort, at jeg i dag er mere bevidst om, hvem jeg er og hvad jeg står for, både personligt og professionelt.

Helt generelt har samtalerne hos Pia betydet, at jeg kunne vende til bage til mit arbejde, efter nogle voldsomme og ubehagelige arbejdsrelaterede hændelser.

”Der er aldrig noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet”

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation