Parterapi – få gnisten tilbage

Du og din partner kan havne i en situation, hvor parforholdet er kørt fast, og kærligheden er sat på prøve. Det kan være svært sammen selv at finde nye veje for at få parforholdet til at fungere, som man ønsker det.

Som parterapeut kan jeg tilbyde at tale med parterne sammen, hver for sig eller begge dele.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Parterapi

Referencer

Udtalelse fra en tidligere klient

Vi tog kontakt til Pia i en periode i vores liv, hvor vi havde det meget svært. Både hver for sig og som par. Og det har vi aldrig fortrudt. Med det samme vi mødte Pia følte vi os godt tilpasse, afslappede og fyldt med tillid.

Pia har både evne til og mod til at sige det rigtige, på den rigtige måde og på det rigtige tidspunkt. Pia lytter meget, men er heller ikke bange for at udfordre eller komme med et godt råd. Hver gang har Pias råd vist sig at være rigtig gode! Der er ingen tvivl om, at Pia har en solid faglig bagage, men i konsultationerne oplevede vi det som menneskelig klogskab og intuition. Pias råd, spørgsmål og kvikke slutninger har haft stor betydning for meget afgørende valg i vores liv. Og mange øjeblikke fra konsultationerne står stadig lysende klare.

Vi er dybt taknemmelige for en meget professionel og personlig hjælp, der har resultatet i, at vi i dag er en harmonisk familie på 3 der snart bliver 4. Derfor tænker vi nu, at vi har været igennem en hård, men nødvendig og udviklende proces, som vi havde brug for hjælp til at komme igennem.

Vi vil derfor anbefale Pia til alle der har brug for et ”skub i den rigtige retning” i livet.

Udtalelse fra en tidligere klient

Her går det fantastisk. Min mand og jeg er lykkeligere end nogensinde, vi blev boende i huset som vi er ved at bygge ud – vi skal nemlig være forældre til august.

I mit hoved står du som – hvis ikke redningsbåden – så i hvert fald redningskransen. Du var bare den helt rigtige for mig, på det helt rigtige tidspunkt. Din ”du er bare lidt trist – det skal vi nok få gjort godt igen” holdning var afgørende for mine senere valg og for min generelle holdning til psykologer.

En bekendt er netop flyttet fra mand, børn og hus efter en samtale med en psykolog, som afslørede at hun ”jo ikke var rigtig lykkelig”. Havde du behandlet mig sådan, tør jeg ikke tænke på, hvad der var sket.

Du skal have stor ros og anerkendelse for din tilgang til dit fag! Du møder folk i en svær situation, og dine råd bliver taget så nært, at forkerte (om end velmenende råd) ville være ødelæggende for en familie. Du er dygtig til at trække problemerne ned, hvor de hører til, gøre dem håndgribelige og håndterlige.

Min mand og jeg er blevet stor tilhænger af begrebet ”we never fell out of love at the same time” – det er nemlig dét der gør forskellen.

Udtalelse fra en tidligere klient

Vi har for 6 mdr siden været hos Pia Woidemann for første gang, og dengang var det en sidste løsning for at redde vores ægteskab gennem 6 år. Umiddelbart synes vi, at det var en dyr løsning, men vi vidste godt, at der ikke var nogen anden udvej – vi var kørt helt ud på hvert sit sidespor, vi skændtes en del og var rigtig godt træt af vores forhold. Valget af Pia er et valg vi aldrig har fortrudt.

Vi var enige om, at hvis vi kørte hjem efter første gang og ikke rigtig fik noget med derfra, så ville vi finde et andet sted. Men vi kørte hjem uden at sige ret meget i bilen, for vi fik en masse nyt med hjem, som skulle bearbejdes og arbejdes videre med – så vi kørte hjem med mange nye værktøjer, og det gjaldt begge parter – vi havde begge fået noget med hjem, så det var utrolig berigende.

Vi har været hos Pia Woidemann med 1 1/2 – 2 måneders mellemrum siden, og hver gang er vi nået lidt længere, men det mest givende er de værktøjer i form af forståelse af den anden, vi får med hjem, for det er mellem besøgende, det rykker mest i vores forhold. Hun formår at få os til at tale sammen, åbne os op og give forståelse for hinanden – også når vi er hjemme, og det er uden tvivl det, som har reddet vores ægteskab. Vi arbejder stadig videre, men vi har det super godt sammen i dag. Vi ved, at vi skal blive sammen, og vi ved også, at vi en gang om året vil tage en tur omkring Pia Woidemann for at pleje vores forhold – for forholdet skal vi passe godt på, for prisen ville have været langt højere (især for børnene), hvis vi var gået fra hinanden.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation