Tryg psykologhjælp til børn

Jeg har mange års erfaring som børnepsykolog, og jeg kan tilbyde terapi, udredning og rådgivning.

Jeg har altid haft en nem tilgang til børn og unge, som let føler sig trygge i selskab med mig.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Psykologhjælp til børn

Referencer

Udtalelse fra en tidligere klient

“Hej, jeg er en dreng på 13 år, og i dag blev jeg færdig med psykolog. I starten af dette forløb var jeg meget skeptisk, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle snakke om tingene, men det blev jeg hjulpet til. Pia har hjulpet mig med at tænke mere på mig selv fx at jeg har følelser, som ingen andre i hele verden kan sige er forkerte, hun har givet mig ro i hverdagen og så er det bare fedt at få det ud. Hun hjalp mig også med at kommuniker bedre med min far – det var nok mit højdepunkt i løbet af den tid, jeg har haft mine samtaler med Pia.”

Stor anbefalinger fra Kasper 13 år.

Udtalelse fra en tidligere klient

“Da jeg startede hos Pia følte jeg mig ensom i skolen og usikker på mig selv. Pia har gennem samtalerne, hjulpet mig til at ændre mit syn på mig selv og givet mig gode redskaber til at blive mere imødekommende, åben og selvsikker. Pia er virkelig sød og nem at tale med og jeg har følt mig tryg ved hende fra starten. Maja 14 år”

Tak for rigtig god hjælp og vejledning gennem behandlingerne. Både Maja og jeg har fået virkelig gode redskaber som vi vil kunne gøre brug af fremover😊

Udtalelse fra en tidligere klient

“Jeg brugte noget tid på at lede efter det rigtige tilbud til min datter. Min datter har en sjælden kronisk sygdom og er samtidig teenager. Deri opstod behovet for identitetsdannelse med en accept af sygdommen.

Min datter og jeg valgte sammen Pia ud fra især hendes erfaring først som lærer, siden i PPR og arbejdet med børn med særlige behov. Dertil en tillidsvækkende udstråling.

Det viste sig at være det helt rigtige match. Pia håndterede både mor og datter professionelt på en måde, der straks skabte tillid. Min datter har haft et meget fint og fortroligt rum med Pia, hvori hun er vokset i troen på sin egen formåen. Hun er blevet hjulpet til at sætte ord på svære tanker og følelser og dernæst handle, velovervejet herpå.

Vi ønsker, at behandlingen genoptages hos Pia, hvis behovet opstår på et senere tidspunkt. Og det på trods af en afstand på 1 times kørsel hjemmefra.”

Udtalelse fra en tidligere klient

“Søren har det godt og har haft det længe. Efter sommerferien er han vokset meget, blevet teenager, men er i meget bedre balance med sig selv. Han og vi bruger stadig de redskaber vi lærte, så teflon dragten er på hver dag.

Du var fantastisk til at møde Søren der hvor han var, og du var interesseret og god til at lytte til de ting der rørte sig i ham. Det var en stor hjælp for os alle tre, de samtaler vi havde med dig.”

Udtalelse fra en tidligere klient

– Som følge af et dødsfald i nær familie oplevede vi desværre, at vores 7 årige søn fik en form for separationsangst. Forstået på den måde, at når han skulle afleveres i skolen var han rigtig ked af det og frygtede, at der skete os noget i løbet af dagen, så vi ikke sås igen.

Han fungerede som sådan fint i skolen, dog kunne vi mærke på ham, at det tyngede ham meget. Vi så det på nogle uger og forsøgte selv med forskellige værktøjer, som vi havde fundet på nettet. Efter 4 uger uden bedring fik vi kontakt med Pia, og hvilken oplevelse! Allerede efter 1. konsultation hos Pia fik vi nogle simple og rigtig virksomme værktøjer, som gjorde en stor forskel.

Pia er et enormt varmt og kærligt menneske, hun er virkelig professionel og meget dygtig. Hun forstod bare at fange og nå vores søn lige der hvor han var. Hun var så forstående.

Hver gang vi var hos hende fik vi nye værktøjer/små justeringer med hjem, alt sammen har hjulpet til, at vores søn nu er tilbage og er den samme glade og lettede dreng som før dødsfaldet.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation